Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Πράγματα που πρέπει να παρατηρείτε όταν μπαίνετε στο blog μας.



-Καταρχάς τα ψαράκια μας! Είναι πάνω-πάνω,ακριβώς κάτω από τον τίτλο του blog μας,ξέρεις εκείνο το γαμάτο BeeZAMA με κίτρινα γραμματα?

-Έπειτα τον σκυλάκο μας.Είναι δεξιά στην στήλη με τα πρόσθετα και είναι εκεί για να παίζει μουσική.Άμα δεν σου αρέσει τον κλείνεις πατώντας το pause.(όπως βλέπεται είμαστε εξαιρετικά φιλόζωοι αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι έχουμε ψαρακια/σκυλάκι αλλά και δυο ζώα στην συντακτική μας ομάδα)

-Μετά έχουμε τον αριθμό των επισκεπτών,και ένα μήνυμα από πάνω.Αυτό το μήνυμα αλλάζει συχνά γι'αυτό να μπαίνετε όσο πιο συχνά μπορείτε,προκειμένου να μένετε ενήμεροι.

-Επίσης δεν έχουμε αυτό το ήλιθιο κουτάκι αναγνωστών.ΟΧΙ!.Είναι τελείως αντιαισθητικό και δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο.Αν θες όντως να παρακολουθείς ένα blog,βάλτο σε ένα σελιδοδείκτη.Οπότε μην ψάχνετε άδικα.Άσε που αυτό το κουτάκι σε αναγκάζει να μπεις στην νοοτροπία του "γινε αναγνώστης σε μένα για να γίνω και γω σε σένα" και αυτό είναι μεγάλη βλακεία.

-Και τέλος,ίσως το κυριότερο,είναι αυτή η προτροπή να στείλετε τα δικά σας posts στις δυο (2) (ΙΙ) διευθύνσεις που δίνονται.Θα το βρείτε λίγο πιο κάτω απο τον αριθμό επισκεπτών.

Θα μου πεις,τι μας τα λες αυτά? Απ'ότι φαίνεται κάποιοι δεν τα βλέπουνε.
Και ειδικά το τελευταίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου