Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ωπ! Νέα ανάρτηση..

Επειδή δεν βλέπω καμία θέληση απο τους άλλους και επειδή το λυπάται η ψυχή μου να πηγαίνει άπατο το blog,αποφάσισα να κάνω μια σχεδόν καθημερινή στήλη,όπου θα γράφω κ θα σχολιάζω πράγματα τα οποία βλέπω στον δρόμο/στην σχολή/στην καθημερινότητα γενικά μιας και με αναδημοσεύσεις και βιντεάκια απο το YouTube δεν γίνεται δουλειά. (Πω πω,πιο γαμάτο μου φαινόταν όταν το σκεφτόμουνα στο λεωφορείο,αλλά πολύ μούφα βγήκε τελικά.Και τσάκ μου ήρθε ιδέα,να βάλω ενα poll στα δεξιά για να ψηφίσετε στις πόσες μέρες θα το παρατήσω.)
Θα ξεκινήσουμε με κάτι χαλαρό:

Είσαι 22-23 χρονών. √
Είσαι ετεροφυλόφιλος. √
Έχεις νοημοσύνη μεγαλύτερη απο ένα βρασμένο μπρόκολο. √



Ε ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ? (true story)
σοβαρά,να ήταν κάποιο είδος σκυλάδικου να το καταλάβω,είσαι σκουπ-κυλας! Σκυλάς ήθελα να πω.
Ακόμα και ποπ σε φάση Ρουβάς ή και γω δεν ξέρω τι.
Αλλά ρε γαμώτο,Παπαρίζου? ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ? Παπαρίζου παίζει να μην ακούει ούτε η ίδια.



Το άλλο που ήθελα να πω,τι σκατά πάει λάθος με τις γιαγιάδες με τουπέ? Ξέρεις εκείνες τις γιαγιάδες που κοντεύουν να πατήσουν τα 75-80 και γυρνάνε με τζιν ή γούνες (αλλά οχι αυτές που φοράνε οι κλασσικές γιαγιάδες στην εκκλησία) φοράνε αυτά τα τεράστια γυαλιά μύγες,πίνουνε machiato καπουτσινο και λοιπές ζμπαρούφες και θεωρούν οτι επειδή είναι γηραιότερες ο κόσμος τους ανήκει.
Στο διαααοοοολοοοο! Ξέχασε ο Χάρος να σας πάρει και την είδατε κάποιες.Και τώρα που το θυμήθηκα στο 25th Hour ο Edward Norton κανει μια αναφορά σε αυτό το είδος κωλόγριων.
Ιδού! Στο 2.16



Αυτά προς το παρών.Προς το παρών?Τώρα που το σκέφτομαι,πραγμάτικα δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αυτόυ του blog.Ότι θέλουμε να το πούμε στην παρέα μας το λέμε,αναγνώστες δεν έχουμε που να μας διαβάζουν παραέξω οπότε whats the point? Θα δείξει.

Θερμή παράκληση προς τους συbloggers,γράψτε κάτι.Οτιδήπωτε...


Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου