Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Στατιστικές (από αυτές που δε φαίνονται στον πίνακα ελέγχου του blogger)



αυτό είναι  είναι ένα πρόχειρο + αυτοσχέδιο διάγραμμα των αναρτήσεων στο beezama σε συνάρτηση με το χρόνο. 
το αντίστοιχο διάγραμμα ποιότητας αναρτήσεων - χρόνου είναι πολύ πιο απογοητευτικό αλλά δε θα ασχοληθώ μαζί του αυτή τη στιγμή.

όπως φαίνεται και από το διάγραμμα ξεκινήσαμε αρκετά δυναμικά αλλά γρήγορα χάσαμε το ρυθμό μας(?) και σταματήσαμε να πολυγράφουμε... Ήδη διατυπώθηκαν και οι πρώτες διαμαρτυρίες "Τι φάση είναι αυτή..." & "Επειδή πολύ βαρεμάρα έπεσε από τους υπόλοιπους".

Μια ιδέα για να αυξηθούν οι αναρτήσεις μας είναι να θέσουμε ένα ελάχιστο όριο αναρτήσεων ανά βδομάδα/μήνα ή κάτι τέτοιο. Κάθε blogger δηλαδή να γράφει "αναγκαστικά" μία ή δύο ή ν τελοσπάντων αναρτήσεις ανά βδομάδα. Φυσικά το μέτρο αυτό δε θα μας περιορίζει καθώς όποιος δε μπορεί να γράψει τα ποστ του δε θα υφίσταται κυρώσεις (εκτός ίσως από διαδικτυακό διασυρμό, το πολύ να ανεβάσουμε στο blog και καμιά γελοία φωτογραφία του ή κάτι τέτοιο). Άλλωστε το άγχος βοηθάει κάτω από ορισμένες συνθήκες όπως θα αναλυθεί και σε επόμενο άρθρο του beezama*. Σύμφωνα με πηγές και ο Ντοστογιέφσκι έγραψε τον "παίχτη" γρήγορα για να προλάβει τη διορία του εκδότη του. Παρόλα αυτά το μυθιστόρημα είναι καταπληκτικό

Επίσης, δεν ξέρω αν το προσέξατε ποτέ αλλά κάτω από τα ηλίθια ψάρια που δε σκάνε όσο και να τα ταΐσετε (--> οκ, έχασα 5 λεπτά προσπαθώντας να βάλω διαλυτικά και τόνο στο "ΐ") γράφουμε: <<Αν...
..θέλεις να δημοσιεύσεις κάποιο κείμενο στο blog μας, μη διστάσεις, στείλε το κείμενό σου σε μας μέσω mail (beezama@yahoo.com) μάζι με το μικρό σου όνομα και θα το κάνουμε εμείς για σένα!>> αλλά κανείς δεν έχει στείλει τίποτα. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, γιάγκο, στέργιο, εύα, σίσσυ γράψτε κάτι γαμώτο..(!)
σημείωση: αναγκάστηκα να σβήσω το ένα από τα 4 ονόματα επειδή κάποιος διαμαρτυρήθηκε έντονα (λεκτικά και σωματικά)

Γράψτε στα σχόλια αν θέλετε να ορίσουμε ελάχιστο αριθμό αναρτήσεων ανά χρονική περίοδο και πόσες θα είναι αυτές οι αναρτήσεις



γιώργος

3 σχόλια:

  1. Γιωργο πιστευω οτι ο αριθμος των αναρτησεων μας ειναι ικανοποιητικος.Σκεψου οτι ειμαστε 3η λυκειου και μας εχουνε παρει τα PC (ασχετα που καποιοι ειναι χαλαρουιτα επειδη δεν εχουν φορτο φροντιστηριων).
    Blog γνωστης μου εχει σχεδον τις μισες μας αναρτησεις και μαλιστα σε διαρκεια 2 μηνων...Βεβαια ειναι ποιο ποιοτικες οι αναρτησεις,αλλα με ατομα σαν τον Βαγγελη και τον Παυλο (βλ. Αποτυχημενα κουρεματα και εκεινο με τα Ρυζια) πως να σωθει το blog?

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "σημείωση: αναγκάστηκα να σβήσω το ένα από τα 4 ονόματα επειδή κάποιος διαμαρτυρήθηκε έντονα (λεκτικά και σωματικά)"
    ζητήθηκε "εντόνως" η αντικατάσταση με άλλο όνομα
    οχι η !!FAIL!! διαγραφή....
    ακολοθούμενη απο σημείωση που το τονίζει ΑΚΟΜΗ περισσότερο:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επώνυμος είπε:

    γιαγκούλα παναγιώτη μην κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, όλοι ξέρουμε ποιός είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή