Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Επιδόσεις!

Έκανα μια εργασία για την ψυχολογία, ψάχνοντας για κάποια πειραματική έρευνα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων (ξέρετε από τις βλακείες που μας ζητάνε στο σχολείο), όταν ανακάλυψα κάτι πολύ ενδιαφέρον. Μία έρευνα για τις ''επιδόσεις'' του άντρα στο κρεβάτι και τη στύση. Το πείραμα που καταγραφόταν ήταν απλό:
  Επιλέξανε τυχαία μία ομάδα νεαρών για τις ανάγκες του πειράματος, τους οποίους στη συνέχεια χωρίσανε σε τρεις ομάδες. Την πρώτη ομάδα την βάλανε να παρακολουθήσει μία ταινία ερωτικού περιεχομενου (τσόντα με άλλα λόγια) , κάνοντας φυσικά πρώτα όλες τις απαραίτητες ''μετρήσεις'', και λέγοντας τους απλά να απολαύσουν την ταινία.
 Μετά την ταινία, επανέλαβαν τις ''μετρήσεις'' βγάζοντας ένα μέσο όρο. Ακολούθησαν την ίδια διαδικασία και με τις άλλες δύο ομάδες με τη μόνη διαφορά οτι στην δεύτερη ομάδα τους είπανε ότι κατά τη διάρκεια της ταινίας υπήρχε μια πιθανότητα 60% να υποστούν ένα ελαφρύ ηλεκτοσόκ, ενώ στη τρίτη ομάδα είπανε ότι αν δεν ''επιτύχουν'' κατά μέσο όρο τις ίδιες επιδόσεις με τη πρώτη ομάδα υπήρχε και πάλι 60% πιθανότητα να υποστούν ένα ελαφρύ ηλεκτροσόκ.
Η τρίτη ομάδα λοιπόν, παρουσίασε τις καλύτερες επιδόσεις, επιτρέποντας μας να καταλήξουμε στο συμπέρασμα οτι οι άντρες λειτουργούν καλύτερα υπό πίεση.
Απευθυνόμενη λοιπόν σε όλα τα κοριτσάκια, αλλά κυρίως τις πουτανίτσες, για περισσότερη απόλαυση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι  να αγχώσετε τον ενδιαφερόμενο, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί απλά και μόνο με το να μοιραστείτε μαζί του τις ίδιες κακίες που ξέρω ότι σκέφτεστε και συζητάτε με τις φίλες σας όσον αφορά το σεξ.
 Απευθυνόμενη στα αγοράκια τώρα, κυρίως σε εσάς τους παλιομαλάκες, σας εύχομαι οι προαναφερόμενες πουτανίτσες να σας κάνουν να έχετε τόσο άγχος που θα αμφιβάλεται για τον ανδρισμό σας για τον οποίο είστε και τόσο περήφανοι.
 Πάντα με αγάπη
εύα 

8 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχα,απ'τις καλύτερες αναρτήσεις ως τώρα!Αυτή είναι ξαδέρφη του Στέργιου?





    Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι ρε.ειναι αυτη που πηρε σωγαμπρο τον μαλλια!
    νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχα
    πολύ πετυχημένο!!!!
    ανεβάζει σημαντικά την ποιότητα των δημοσιευσεων :P:P:P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ανώνυμε,ναι εσύ,ακριβώς από πάνω μου,προκειμένου να θίξεις την ποιότητα των δημοσιεύσεών μας,δίνε όνομα ή ψόφα! :D





    Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε, ο γιάγκος θα είναι, μόνο αυτός κάνει comment στο beezama ανώνυμα

    γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχαχαχ τελειοοοο ειδικα τα τελευταια σχολια ''πουτανιτσες'' και ''παλιομαλακιες'' χαχα τελειο και επιστημονικα εξακριβωμενο


    (Υ.Γ. το εικονιδιο τα σπαειιι!!!)

    ευα εγραψες παλι! φιλη τς ευας... ελενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτές είναι αναρτήσεις :D Aνώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή