Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Μελλοντικοί σπιτονοικοκύριδες!

Σήμερα καθώς μαγείρευα τα υπέροχα μακαρόνια που μόνο εγώ ξέρω με την φοβερή σάλτσα ντομάτα και τυρί(τρέχουν τα σάλια?) μου ήρθε η σκέψη οτι κανένας σχεδόν φίλος η φίλη δεν ξέρει να μαγειρεύει! Τραγικό μόνο στη σκέψη...αν σκεφτείτε οτι σε λίγα χρόνια θα ζούμε μόνοι μας! Τι θα τρώμε? Απ' έξω πάντως οχι λεφτά μηδέν! Θα κάτσουμε να πεθάνουμε της πείνας? Δεν θα είναι η μάνα μας απο πίσω να μας λέει να φάμε! 
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! 
Μην περιμένετε άλλο! Ξεκινάμε μαθήματα μαγειρικής! Οποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μου! (απαγορεύονται οι άσχημες και τριχωτοί εξαιρούνται τα τέρατα και μπουρωειδη) Επίσης τα κορίτσια του σήμερα παίζει να είναι πιο τεμπέλες απο τα αγόρια εκτός απο κάτι κρίσεις καθαριότητας...(προσωπικές εμπειρίες) Τα αγόρια απο την άλλη ώρες ώρες είμαστε οι πιο απαίσιοι τύποι του γαλαξία (έλα πείτε το , αλήθεια είναι μην ντρέπεστε) , αλλά όταν μας πιάνει αυτή η καύλα να πω το άπειρο χαμόγελο που δεν φεύγει να το πω? Πείτε το όπως θέλετε , το θέμα είναι οτι είμαστε γαμάτοι , τι μαγείρεμα , τι σκούπισμα , τι σφουγγάρισμα , τι ξεσκόνισμα , τα πάντα όλα τι να λέμε τώρα (βλ. αλέφαντο)! Λοιπόν πιάστε τις κουτάλες , πιρούνια , σκούπες , τιναχτίρια και ξεκινήστε...(ήχοι απο τζιτζίκια) Οχι ε? Πάντως βιαστείτε σε λίγο καιρό θα ζούμε μόνοι σε ένα σκουπιδότοπο χωρίς φαγητό! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΑΓΙΚΟ! Αυτά τα λίγα για τώρα! θα τα πούμε, και ακούστε με κάτι ξέρω την μισή εβδομάδα μόνος μένω! ΑΑΑΑΑΑΑΑντε ρε τα μιλάμε!!
ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ!


Υ.Γ. Αυτό για τα αγόρια...τα κορίτσια λατρεύουν τα αγόρια που ξέρουν να μαγειρεύουν! Ενα ακόμα κίνητρο! ;) Κορίτσια σορρυ αλλά δεν έχω κάτι για εσας...την επόμενη φορά.
Βαγγέλης

4 σχόλια:

  1. "(ήχοι απο τζιτζίκια)", χαχα, ωραίος
    τώρα για αυτό που λες εδώ: "κανένας σχεδόν φίλος η φίλη δεν ξέρει να μαγειρεύει!...ξεχνάς τα soyper-uber-alles-τρομερά μακαρόνια με σάλτσα που μαγειρέψαμε στου τίμου? Έχεις και το βίντεο :-P

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exw to video alla egw ta mageirepsa kiriws!
    vagelis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειαζεται αγχος και στεναχωρια.ολο και καποιος συνblogger θα ξερει να μαγειρευει μακαρονια.και το 166 δεν στοιχιζει .ειναι παντα σε ετοιμοτητα.

    ανωνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή